GitaarVermaak’s Hall of Fame

Op onze Hall of Fame pagina gaan wij gaandeweg steeds meer namen verzamelen van nationale, internationale, huidige en wijlen, grote gitaristen verzamelen. De wereld heeft sinds het opkomen van de gitaarmuziek in de jaren 50 van vorige eeuw enorm veel geweldige gitaristen voortgebracht. Van gitaristen die in een band spelen tot solo gitaristen, van Jazz tot aan Trash Metal.

In de Hall of Fame van Gitaarvermaak gaan we berichten schrijven en beelden delen ten ere van al deze geweldige artiesten. Kom zo nu en dan een kijkje nemen in onze Hall of Fame om te kijken of jouw favoriete gitarist er al tussen staat en leer meer over deze grootheden. Persoonlijk informatie, leuke weetjes, up en downs en vooral de grote successen, alles is hier te vinden. We gaan van deze pagina de Wikipedia van de gitaristen maken.

Guitarist Hall of Fame:

Metal

Hardrock

Rock

Country & Western

Jazz

Blues

  • Mike Bloomfield
Koen Snoek - Leer gitaar spelen in 22 lessen!

Snel en goedkoop gitaar leren spelen?

Met de videocursus ‘Leer gitaar spelen in 22 lessen’ hoor je binnen no-time resultaat!

Begin direct met €70 korting!
Timo van Dijk
Muziek, en dan met name gitaar spelen is mijn grote passie! Van het spelen in mijn eigen bandje tot het lesgeven aan beginnende gitaristen, mijn hele leven draait om de gitaar. Op GitaarVermaak.nl deel ik de kennis en ervaringen die ik in de afgelopen 14 jaar als gitarist heb opgedaan. Zo weet jij precies hoe en met welk materiaal je moet beginnen, leer je hoe je jouw gitaar moet onderhouden en krijg je veel achtergrond informatie over de beste gitaristen en de nieuwste equipment!