Over ons

Wie zijn wij? GitaarVermaak.nl, een nog jonge maar dynamische website waarbij wij bloggen over van alles en nog wat dat met gitaar spelen te maken heeft. Met vooralsnog de nadruk op de beginnende gitarist en akoestische gitaren. In de toekomst gaan we dit zeker uitbreiden naar gevorderde gitaristen en elektrische -en basgitaren.

Elke week schrijven wij een uitgebreid blogbericht over uiteenlopende onderwerpen die met gitaar spelen te maken hebben. De ene week hebben we het over online gitaarlessen, de andere week over hoe je jouw gitaar moet onderhouden en de week erna weer een verhaal over een succesvolle band. Ik (Timo) ben onze vaste blogger en wil jullie voorzien van de beste en leukste informatie.

Mijn doel? Beginnende gitaristen wegwijs maken in de wereld van gitaar spelen. Ik wil jullie informeren en voorzien van het beste cursusmateriaal maar jullie ook helpen een keuze te maken tussen de verschillende gitaren die tegenwoordig verkrijgbaar zijn. Alles om van jouw toekomstige gitaarcarrière een succes te maken.

Heb je een vraag, tip of opmerking? Schroom dan niet en neem contact met ons op via onze contactpagina!

Timo van Dijk
Muziek, en dan met name gitaar spelen is mijn grote passie! Van het spelen in mijn eigen bandje tot het lesgeven aan beginnende gitaristen, mijn hele leven draait om de gitaar. Op GitaarVermaak.nl deel ik de kennis en ervaringen die ik in de afgelopen 14 jaar als gitarist heb opgedaan. Zo weet jij precies hoe en met welk materiaal je moet beginnen, leer je hoe je jouw gitaar moet onderhouden en krijg je veel achtergrond informatie over de beste gitaristen en de nieuwste equipment!