Over ons

Wie zijn wij? GitaarVermaak.nl, een nog jonge maar dynamische website waarbij wij bloggen over van alles en nog wat dat met gitaar spelen te maken heeft. Met vooralsnog de nadruk op de beginnende gitarist en akoestische gitaren. In de toekomst gaan we dit zeker uitbreiden naar gevorderde gitaristen en elektrische -en basgitaren.

Elke week schrijven wij een uitgebreid blogbericht over uiteenlopende onderwerpen die met gitaar spelen te maken hebben. De ene week hebben we het over online gitaarlessen, de andere week over hoe je jouw gitaar moet onderhouden en de week erna weer een verhaal over een succesvolle band. Ik (Thijs) ben onze vaste blogger en wil jullie voorzien van de beste en leukste informatie.

Mijn doel? Beginnende gitaristen wegwijs maken in de wereld van gitaar spelen. Ik wil jullie informeren en voorzien van het beste cursusmateriaal maar jullie ook helpen een keuze te maken tussen de verschillende gitaren die tegenwoordig verkrijgbaar zijn. Alles om van jouw toekomstige gitaarcarrière een succes te maken.

Heb je een vraag, tip of opmerking? Schroom dan niet en neem contact met ons op via onze contactpagina!

Koen Snoek - Leer gitaar spelen in 22 lessen!

Snel en goedkoop gitaar leren spelen?

Met de videocursus ‘Leer gitaar spelen in 22 lessen’ gaat het binnen no-time lukken!

Bestel hier met €70,- korting!