Marshall: MGG Serie

Versterkers van Marshall zijn al heel lang een begrip op het gebied van versterkers. Zo ook MGG Serie. Dit is een serie relatief kleine, transistorversterkers die Marshall op de markt gebracht heeft.

Ik noem het even de MGG Serie aangezien je meerdere types binnen serie hebt. De cijfers die je in het typenummer ziet geven het vermogen van de versterker. Marshall heeft van deze versterker en 10, 15 en 20 Watt maar ook in een 100 Watt uitvoering gemaakt. Respectievelijk dus de MG10G, MG15G en de MG20G en dus de 100 Watt uitvoering.

Het bekende solid-state geluid van Marshall

Deze betaalbare versterkers worden allemaal nog nieuw gemaakt maar hebben wel het bekende solid-state geluid dat we van Marshall gewend zijn. Ook ziet hij er uit als een ouderwetse Marshall versterker maar ouderwets is hij zeker niet, zo ziet hij er alleen uit.

Hij is namelijk wel voorzien van de modernste technieken dus je hebt hiermee wel een moderne versterker. Met de ingebouwde effecten die per kanaal opgeslagen kunnen worden heb je ook altijd jouw effecten bij de hand.

Van slaapkamer, tot oefenruimte

Het leuke van deze solid-state versterker is dat hij geschikt is voor meerdere situaties. Als je een beginner bent of je wilt gewoon kunnen oefenen op jouw slaapkamer dan heb je genoeg aan de 10 watt uitvoering.

Wil je een versterker uit deze serie hebben die ook geschikt is voor de oefenruimte of een klein groepje publiek? Dan kun je kiezen voor de 100 Watt uitvoering. Deze produceert namelijk genoeg geluid hiervoor.

Daarnaast zijn het betrouwbare, leuke en vooral compacte versterkers. Ze kunnen namelijk zo compact gebouwd worden omdat het transistorversterkers zijn. Deze kunnen vergeleken met buizenversterkers een stuk kleiner gebouwd worden.

Gitaartabs.nl - Leer gitaar spelen voor een prikkie

GitaarTabs – Leer gitaar spelen voor een prikkie!

Wil jij graag gitaar leren spelen maar wil je niet investeren in dure gitaar lessen? Klik op onderstaande knop om voor €4,95 met de lessen van GitaarTabs te beginnen!

bekijk deze aanbieding!
Leon
Ik ben een web developer die gek is op affiliate marketing. Voornamelijk bezig met ontwikkeling van mijn eigen producten en diensten.