Reisgitaren

Reisgitaren zijn de perfecte oplossing voor mensen die overal willen kunnen gitaar spelen. Er zijn namelijk genoeg artiesten die zijn of haar gitaar bijvoorbeeld mee willen nemen op vakantie.

Of wanneer ze bijvoorbeeld met een camper Europa doorrijden en ’s avonds bij een kampvuur de gitaar willen kunnen bespelen. Gezellig met mensen om je heen muziek maken en het gezellig hebben.

Het formaat maakt het verschil

Dat maakt de reisgitaren voor reizigers dus ook zo fijn. Het formaat van de gitaar is aanzienlijk compacter vergeleken met een gewone gitaar. Als we bijvoorbeeld kijken naar de akoestische Western gitaar biedt dit echt wel voordelen.

Een akoestische Western reisgitaar is in principe hetzelfde opgebouwd als een gewone akoestische gitaar alleen een slag kleiner maar de verhoudingen zijn in takt gebleven. Je hebt namelijk nog gewoon de mogelijkheid om te spelen met een dreadnought body.

Het grote voordeel dat je dus hebt is de compactheid en hierdoor past de gitaar eigenlijk altijd wel in jouw bagage. Of je nu met het vliegtuig, met de auto/camper of misschien wel met de motor op vakantie, je kunt altijd een gitaar meenemen.

Ook het assortiment reisgitaren is enorm. Van akoestische Western gitaren tot akoestische Spaanse gitaren. Dreadnought, met of zonder cutaway en vele verschillende kleuren. Er zit dus voor iedereen wel een mooi model bij met de eigenschappen die jij zoekt in een gitaar.

Gitaartabs.nl - Leer gitaar spelen voor een prikkie

GitaarTabs – Leer gitaar spelen voor een prikkie!

Wil jij graag gitaar leren spelen maar wil je niet investeren in dure gitaar lessen? Klik op onderstaande knop om voor €4,95 met de lessen van GitaarTabs te beginnen!

bekijk deze aanbieding!
Leon
Ik ben een web developer die gek is op affiliate marketing. Voornamelijk bezig met ontwikkeling van mijn eigen producten en diensten.