Gitaartrainingen voor beginners

Wanneer je wilt beginnen met gitaar spelen dan is het aan te raden om een training te nemen. Ook hier zeg ik weer, ga niet op YouTube zoeken naar gratis “gitaarlessen” want die zijn er niet. Op YouTube staan miljoenen video’s waarvan men vaak zegt dat je gratis gitaar kunt leren spelen maar niet is minder waar. YouTube is enkel een leuke aanvulling en goede inspiratiebron.

Daarom gaan wij de komende tijd meerdere online gitaartrainingen bekijken en willen wij jou voorzien van de beste en eerlijkste informatie hierover. Alles voor het doel om jou waar voor je geld te geven wanneer je wilt beginnen met gitaar spelen. Zodat jij ook daadwerkelijk de juiste basis leert om straks nog veel meer te kunnen met jouw gitaar, en dat ook jij op den duur ook elektrisch kunt gaan spelen als je dat wilt.

De Gitaarles van Koen

Koen Snoek uit Volendam is al jaren gitarist in hart en nieren. Zelf heeft hij de kneepjes van het vak onder andere geleerd van de Volendamse popband de 3J’s. Nadat Koen zelf het gitaar spelen goed beheerste besloot hij om andere mensen te gaan helpen. Hij wilde zijn passie en kennis overbrengen op anderen die ook gitaar wilden gaan spelen. Daarom heeft hij zijn eigen gitaarles bedacht die we kennen als de “Gitaarles van Koen“. Door zijn enorme toewijding, en overtuiging die Koen in zijn eigen programma heeft geeft hij altijd een 30 dagen niet goed, geld terug garantie. Dit is dan ook een training die perfect aansluit bij de wensen van beginnende gitaristen.


Sinterklaas en Kerst liedjes voor de gitaar

Dit is een aparte training die Koen opgenomen heeft. En Koen zou Koen niet zijn om hier niet veel moeite voor te doen. Deze training is voorzien van allemaal printbaar tablatuur. Niet geschreven in het moeilijke notenschrift maar in gitaartabs. Super makkelijk te begrijpen. Ook word je bij deze training, net als bij de basistraining van Koen, ondersteund met de beste instructievideo’s zodat je alles nog een keer kunt bekijken en tijdens het oefenen de video stop kunt zetten. Bij deze training leer je in het totaal 24 liedjes spelen in 2 verschillende niveaus. Als je nu begint met oefenen dan steel jij tijdens de feestdagen de show.


YouTube video’s

Veel mensen willen leren gitaar spelen en zijn er van overtuigd dat ze zichzelf dat kunnen leren door alles van YouTube te halen. Ze kunnen zichzelf wel even leren hoe het gitaar spelen werkt. Ga je het op deze manier proberen dan zul je de eerste weken wel plezier hebben maar er komt een punt dat je vastloopt, zeker weten. Vaak wanneer dit punt bereikt is geeft men op en eindigt de gitaar als decoratie aan de muur of in de hoek van de kamer.

YouTube gitaarlessen lijken leuk en vooral goedkoop maar door het enorme aanbod aan video’s zie je door de bomen het bos niet meer. Daarom, durf te investeren in een goede basis. Beheers je deze basis dan kun je daarna YouTube gebruiken als een onuitputtelijke bron van inspiratie.


Gitaartabs.nl - Leer gitaar spelen voor een prikkie

GitaarTabs – Leer gitaar spelen voor een prikkie!

Wil jij graag gitaar leren spelen maar wil je niet investeren in dure gitaar lessen? Klik op onderstaande knop om voor €4,95 met de lessen van GitaarTabs te beginnen!

bekijk deze aanbieding!
Leon
Ik ben een web developer die gek is op affiliate marketing. Voornamelijk bezig met ontwikkeling van mijn eigen producten en diensten.