Normal Tension

Wanneer we het hebben over Normal Tension snaren dan praten we over snaren die na het opspannen en stemmen van de snaren een normale snaarspanning hebben. Deze snaren oefenen een normale hoeveelheid spanning uit op de gitaar.

Geschikt voor alle soorten gitaren

Snaren met een Normal Tension zijn in principe geschikt voor alle soorten gitaren omdat ze niet teveel kracht uitoefenen op de gitaar. In tegenstelling tot Hard Tension snaren kunnen Normal Tension snaren geen schade aanbrengen aan jouw gitaar.

Normaal Tension snaren zijn ook de meeste toegepaste snaren die er zijn. “Normale” snaren zijn altijd Normal Tension snaren. Omdat je geen risico loopt op schade aan jouw gitaar zijn deze snaren altijd toe te passen.

Het kan zijn dat je misschien snaren tegengekomen bent waar “Medium Tension” op staat maar dit is hetzelfde als Normal Tension. Naast Normal Tension hebben we ook nog Hard Tension en Extra Hard Tension snaren voor de klassieke gitaar.

Gitaartabs.nl - Leer gitaar spelen voor een prikkie

GitaarTabs – Leer gitaar spelen voor een prikkie!

Wil jij graag gitaar leren spelen maar wil je niet investeren in dure gitaar lessen? Klik op onderstaande knop om voor €4,95 met de lessen van GitaarTabs te beginnen!

bekijk deze aanbieding!
Leon
Ik ben een web developer die gek is op affiliate marketing. Voornamelijk bezig met ontwikkeling van mijn eigen producten en diensten.