D’addario

Het bedrijf D’addario werd opgericht in de Verenigde Staten. Het hoofdkwartier van dit grote bedrijf is gevestigd in de Farmingdale in de staat New York. D’addario maak een een legio aan producten die voor de gitaar zijn. Maar niet alleen dat. Ook maken zij onderdelen voor drumstellen en ook drumstokken. Hierdoor heeft dit grote bedrijf met enorm veel medewerkers jaarlijks een behoorlijk afzet in de muziek wereld.

Allerlei snaren

D’addario zijn specialisme ligt toch echt wel bij de gitaar en dan vooral de snaren. Ze maken werkelijk bijna alle snaren. Van snaren voor de ukelele tot snaren voor de Western gitaar tot snaren voor de elektrische basgitaar. Ook is het bij dit merk mogelijk om allerlei verschillende soorten snaren te proberen. Nylon snaren voor de klassieke gitaar in verschillende diktes. Of 80/20 Bronze of 92/8 Phosfor Bronze of nikkel omwonden snaren voor op jouw Western gitaar. Alles is mogelijk met dit merk en dat is ook de kracht van dit merk.

Dit enorme assortiment van gitaarsnaren maakt het mogelijk om te experimenteren met verschillende soorten snaren en diktes. Ook zijn de snaren dit D’addario maakt van goede kwaliteit en zijn ze niet extreem duur. Uiteraard zijn ze niet de goedkoopste maar je koopt daar ook een goed product voor.

Koen Snoek - Leer gitaar spelen in 22 lessen!

Gitaar spelen als een echte PRO?

Met de online videocursus ‘Gitaar spelen in 22 lessen’ hoor je binnen no-time resultaat!

Breng mij naar de gratis proeflessen!
Leon
Ik ben een web developer die gek is op affiliate marketing. Voornamelijk bezig met ontwikkeling van mijn eigen producten en diensten.