Combi capo’s

Nu worden er ook capo’s gemaakt die de voordelen van deze verschillende capo’s combineren. Deze capo’s zijn vaak wel een stuk duurder dan de capo’s die hierboven genoemd zijn. Toch merk je het verschil ook. De wat duurde capo’s zijn mooier afgewerkt maar ook gewoon beter voor de gitaar. Je hebt een goede toon, je beschadigd de gitaar niet, je kun hem makkelijk verzetten en de snaren raken niet ontstemd.

Wanneer je net begint met het spelen met een capo dan adviseer ik wel om te beginnen met een wat goedkopere versie. Probeer een aantal verschillende capo’s en dan kom je er op den duur vanzelf achter wat jij het fijnste vindt spelen. Op dat moment kun je er voor gaan kiezen om een wat betere en mooiere capo te kopen.

Gitaartabs.nl - Leer gitaar spelen voor een prikkie

GitaarTabs – Leer gitaar spelen voor een prikkie!

Wil jij graag gitaar leren spelen maar wil je niet investeren in dure gitaar lessen? Klik op onderstaande knop om voor €4,95 met de lessen van GitaarTabs te beginnen!

bekijk deze aanbieding!
Leon
Ik ben een web developer die gek is op affiliate marketing. Voornamelijk bezig met ontwikkeling van mijn eigen producten en diensten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *