Doe het vandaag nog! Stel niet uit tot morgen!

Ga er voor en begin vandaag nog met dé online gitaarles voor beginners!

Gemiddelde leestijd: 8 minuten

Ik weet het nog heel goed, als sinds dat ik een klein kind was vond ik de gitaar, en dan met name de elektrische gitaar, een prachtig instrument. Uren keek ik naar beelden van de beste gitaristen op deze planeet en dacht vaak bij mezelf “Dit wil ik ook kunnen”. De beste ter wereld worden is natuurlijk een droom, maar goed gitaar kunnen spelen moest lukken toch? Toch stelde ik het leren gitaar spelen veel uit, hier kreeg ik later spijt van en ik kan je ook adviseren, wil je het echt? Stel het dan niet langer uit. Van uitstel, komt afstel in veel gevallen en ook in dit geval. Start vandaag nog met onze online gitaarles, de gitaarles voor beginners!

Mijn leven is te druk voor een online gitaarles

Dit is een uitspraak die ik heel erg vaak hoor. Mensen vinden gitaarmuziek mooi, willen heel graag dit instrument leren bespelen maar als reden, en ik zeg vaak smoes, vertelt men dat ze te druk zijn met andere dingen. Hun baan, hun privéleven of andere hobby’s die ze hebben. Wanneer je het echt wilt, net als ik toen, dan zul je doorzetten en het gitaar spelen leren.

Toen ik begon met de online training van Gitaarles van Koen toen wist ik zeker dat ik het wilde. Ik wilde het niet langer uitstellen omdat ik geen tijd zou hebben dus ik ging er voor. Ik zorgde dat ik tijd maakte hiervoor en me volledig inzette. Nadat ik de basiscursus doorlopen had toen bracht dit ook echt resultaat. De basis van het gitaar spelen beheerste ik en melodietjes spelen ging me al behoorlijk goed af.

Dingen die je echt wilt, daar maak je tijd voor

Zo begon ik te denken toen ik mijn eerste, gratis proefles, van Gitaarles van Koen had afgerond. Ik wilde het gitaar spelen leren, via een online gitaarles om zelf het tijdstip te kunnen bepalen wanneer ik het zou doen. Dat betekende dus dat andere dingen moesten wijken in mijn eigen drukke leven, want ik moest en zou leren gitaar spelen, dit was immers vanaf kinds af aan al mijn droom.

Ik dacht dat ik in mijn drukke leven geen tijd had om te leren gitaar spelen. Toch heb ik de keuze gemaakt om avonden vrij te maken om er mee bezig te gaan, elke week weer. Een avond niet bij mijn vrienden of vriendin maar een avond mezelf helemaal afzonderen boven op zolder. Helemaal gefocust op dat wat ik wilde en dat ging mee heel goed af, iets dat mij stiekem toch een klein beetje verbaasde want het werkte, een online gitaarles.

Gitaar leren spelen via een online gitaarles kan dus wel! Het is geweldig!

Gitaarlessen van Koen

De “echte” gitaarles voor beginners

Nadat ik de gratis lessen van Gitaarles van Koen gevolgd had toen was ik er van overtuigd dat het werkte. Ik besloot om de betaalde training te gaan volgen. Deze online gitaarles heeft mij de basis van het gitaar spelen gebracht. Na het volgen van de beginners les van Koen kon ik leuke melodietjes spelen en was ik gemotiveerd om nog veel meer te kunnen.

Ik had de basiscursus doorlopen en mensen om mij heen begonnen ook te horen dat het lukte. Melodieën werden herkend door mijn vrienden en familie. Tijdens gezellige avonden zeiden mijn vrienden “Pak je gitaar er even bij, da’s gezellig man”. Dat gebeurde steeds vaker en het spelen ging steeds beter. Bij slecht weer in de woonkamer en bij mooi weer lekker in de achtertuin, een hap je en een drankje erbij, geweldige avonden waren dat en geweldige avonden hebben we nog steeds.

Meer en meer plezier

gitaarles voor beginners

Natuurlijk duurt het lang voordat je het gitaar spelen goed beheerst. Op het begin, zo ging het bij mij, dan lukt het niet echt. Toch heb ik doorgezet en uiteindelijk is het mij gelukt. Van op het begin simpele melodietjes spelen naar nu volledige nummers. Vanaf dat moment kreeg ik steeds meer plezier met het gitaar spelen. Ik ging steeds vaker spelen en het lukte steeds beter, dit alles dankzij de online gitaarles van Koen.

Op het moment dat ik dit punt bereikt had toen had ik alleen nog maar een simpele, standaard akoestische gitaar. Omdat mijn muzieksmaak toch meer past bij een elektrische gitaar, besloot ik niet heel veel later om een elektrische gitaar met versterker te kopen. Omdat ik tijdens de online gitaarles van Koen onder andere muziek van Nirvana speelde had ik enorm veel zin om met mijn elektrische gitaar aan de slag te gaan. Hoe vet zou het zijn als ik de solo’s gespeeld door Kurt Cobain ook zou kunnen spelen?

Vanaf het moment dat ik mijn elektrische gitaar had is er bijna geen dag voorbij gegaan dat ik hem niet in mijn handen gehad heb. Alleen als ik een dag écht geen tijd had dan liet ik hem staan. Dankzij de online gitaarles van Koen beheerste ik het gitaar spelen al behoorlijk en op een gegeven moment hoorde ik het zelf. De klanken die uit mijn versterker kwam klonken bijna hetzelfde als die van Nirvana. Hoe vet is dat? Het geluid van Kurt Cobain komt uit mijn versterker, door mijzelf gespeeld.

Kies de juiste gitaar

Heb je nog geen beginnersgitaar en weet je niet welke je moet kiezen? Een probleem dat zich ook vaak voordoet bij mensen die niet beginnen met gitaar spelen. Dat is de reden dat ik laatst een review heb geschreven over een aantal prima beginnersgitaren.

Omdat er heel veel gitaren te koop zijn is het niet gek dat jij als beginner niet weet waar je het moet zoeken. Kijk daarom in onze review en lees over een aantal prima gitaren om mee te beginnen die in elke beginnersbudget passen. Naast een goede gitaarles voor beginners willen we jou ook voorzien van goed en betaalbaar materiaal.

Wat jouw muzieksmaak ook is, gitaar spelen kan altijd. Jazz, Pop, Rock, Metal, alles is mogelijk!

Wordt een echte gitarist met deze online gitaarles

Mocht jij jezelf herkennen in het verhaal hier boven. Heb jij ook altijd al willen leren gitaar spelen maar heb je weinig tijd. Wil jij, net als mij, zelf kunnen bepalen wanneer je een les begint? Kies dan voor de online gitaarles van GitaarVermaak.nl. Wij bieden alleen de beste producten aan waarvan wij weten dat ze 100% te vertrouwen zijn en het gewenste resultaat geven.

Omdat wijzelf ook gebruik hebben gemaakt van de online gitaarles van Koen weten we zeker dat het werkt. Ik heb er zelf nota bene mijn eerste klanken door leren spelen. Twijfel niet langer en begin vandaag nog. Volg onze online gitaarles voor beginners en leer op een leuke manier gitaar spelen. Volg de link hieronder en vind de gitaarles voor beginners van Gitaarles van Koen.

Koen Snoek - Leer gitaar spelen in 22 lessen!

Gitaar spelen als een echte PRO?

Met de online videocursus ‘Gitaar spelen in 22 lessen’ hoor je binnen no-time resultaat!

Breng mij naar de gratis proeflessen!
Leon van Gitaarvermaak
Als schrijver van GitaarVermaak.nl hou ik jullie graag op de hoogte van alles wat te maken heeft met gitaren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *