Gitaarles online voor beginners gratis? Start hier!

Wij weten wat wel en niet mogelijk is

Gemiddelde leestijd: 9 minuten

Gratis online gitaarles voor de beginners. Dat is wat mensen vaak zoeken. Ze willen graag leren gitaar spelen maar het mag niet teveel kosten. Begrijpelijk want als jij net begint dan is het uiteindelijk nog maar de vraag of het gitaar spelen echt wat voor jouw is. En in het digitale tijdperk waarin leven, met miljarden video’s op YouTube dan kun je dat ook wel gratis leren toch?

Inhoudsopgave

Gitaarles online voor beginners kan gratis

Voor een jaar of 15 geleden toen moest je naar de muziekschool om gitaar te leren spelen. Toen was een muziekleraar, op een muziekschool, met notenschrift eigenlijk de enige optie. Tegenwoordig is dat anders, voor de muziekscholen misschien een nadeel maar voor veel mensen die willen beginnen wellicht een voordeel.

Het digitale tijdperk waarin we leven geeft oneindige mogelijkheden wat betreft het maken, bewerken en delen van video’s. Facebook, Instagram, Snapchat enzovoorts. Overal zijn de leukste, grappigste maar ook de meeste leerzame video’s te vinden. Dit geldt uiteraard ook voor het enorme platform YouTube.

Op YouTube staat alles

YouTube, op Google na de grootste zoekmachine die wij gebruiken op deze planeet. Letterlijk alles is te vinden op YouTube. In elke categorie kun je duizenden al dan niet miljoenen video’s vinden. Zoek op YouTube naar gratis gitaarles en je vindt enorm veel video’s.

En dat is vaak ook het probleem met het zoeken naar gratis online gitaarles op YouTube. Wanneer je er naar zoekt verschijnen er zo enorm veel video’s waar je uit kunt kiezen dat je niet weet welke je moet gebruiken.

Dan is het ook nog zo dat elke video alles weer op een andere manier laat zien. Uiteraard zijn er meerdere wegen die naar Rome leiden maar vele verschillende video’s bekijken zal enorm verwarrend zijn.

Gitaarles Online Beginners Gratis

Kent GitaarVermaak een goede gratis online gitaarles?

Wij hebben al een aantal keer de vraag gekregen of wij nog een goede online gitaarles voor beginners weten die gratis is. Eigenlijk hebben we elke keer op deze vraag hetzelfde antwoord moeten geven en dan doen we nu weer, NEE dat weten we niet.

Op YouTube wordt heel veel reclame gemaakt voor online gitaarlessen en kun je ook op heel veel plekken 1 of een paar proeflessen nemen om te kijken of het wat voor jouw is. Wil je dan verder gaan dan moet je vaak de cursus kopen om volledige toegang te krijgen tot alle video’s.

Ik wil er eigenlijk niet teveel aan uitgeven

Dit horen we heel vaak. Mensen houden van gitaarmuziek, kijken en luisteren er veel naar en willen de gitaar ook zelf leren bespelen. Maar geld er aan uitgeven dan willen de meesten niet. Vaak omdat ze bang zijn dat het veel te duur is.

Dan denken ze aan de muziekschool van vroeger en wat deze wel niet kostte. Een goede muziekleraar kost al snel zo’n €30 per uur. Ga je dan 1 keer per week een uur oefenen en doe je dit pakweg 47 weken in het jaar dan kost dat zo’n €1.400. Een riant bedrag dat velen er niet aan uit willen geven.

Dit is ook een enorm bedrag en je moet een vaste avond in de week naar de muziekschool en dan moet je ook alles nog onthouden wat ze jou geleerd hebben om het thuis elke dag te gaan oefenen.

Online gitaarles voor beginners kan bijna gratis

Wij zijn van mening dat een goed begin maken met gitaar spelen niet gratis kan. Je hebt teveel video’s waar je uit kunt kiezen, weet niet waar je uit moet kiezen en ziet uiteindelijk door de bomen het bos niet meer.

Tegenwoordig hebben we de online gitaarlessen die je vaak altijd een tijdje uit kunt proberen. Er zijn verschillende goede online gitaarlessen waarbij je of een 30 dagen niet goed geld terug garantie hebt of je kunt het de eerste maand voor €1 proberen.

Ben je uiteindelijk van mening dat gitaarspelen niet wat voor je is dan kun je of het geld terugvragen of na die eerste maand stop je er mee en heeft het je slechts €1 gekost.

Gratis online gitaarles kennen we niet, bijna gratis wel

Wanneer we het hebben over online gitaarlessen die op het begin bijna gratis zijn dan kunnen we jou wel verder helpen. We hebben namelijk zelf ook moeten leren gitaar spelen en hebben ook gitaarlessen gehad.

Ikzelf heb namelijk ook via een online gitaarles leren gitaar spelen. Ik wilde graag leren gitaar spelen maar wilde niet een vaste avond in de week naar de muziekschool. De kosten maakten mij op zich nog niet eens zo heel veel uit maar ik wilde geen verplichting.

Ik wilde er mee bezig gaan wanneer ik dat zelfde wilde. Of dit nu op zaterdagmiddag was of op dinsdagavond en de andere week weer op hele andere dagen. Daarom heb ik destijds gekozen voor online gitaarlessen.

Ook heb je tegenwoordig enorm veel goede en duidelijke video’s bij de gitaarlessen. Alles wordt heel duidelijk verteld maar vooral heel duidelijk voorgedaan in de professionele video’s.

De basis leren met GitaarTabs.nl

Toen ikzelf wilde leren gitaar spelen toe heb ik gekozen om dit online te doen via GitaarTabs. GitaarTabs.nl bestaat al sinds 1992 en heeft dus ondertussen bijna 30 jaar ervaring met mensen leren gitaar spelen.

Omdat ik opzoek was naar een online training ben ik op internet gaan zoeken en kwam ik als snel GitaarTabs.nl tegen. De layout van de website sprak mij meteen aan omdat het er erg professioneel uit zag.

Uiteraard wilde ik het niet meteen aan gaan schaffen en ben ik op internet rond gaan kijken naar de meningen van anderen. Dit was destijds in 2014 maar ik vond eigenlijk alleen maar goede berichten over GitaarTabs.nl.

Met het uitgebreide forum er bij tegengwoordig en de gesloten community die er bij hoort blijf je nooit lang met vragen zitten. Dit forum met duizenden leden heeft gitaristen van alle niveau’s waaraan je ook je vragen kunt stellen. Je wordt altijd snel geholpen. Mocht je er dan nog niet uit komen dan kun je ook nog rechtstreeks mailcontact met jouw gitaarleraar hebben.

Eindeloze inspiratie met de ProTabs

Naast het uitgebreide cursusmateriaal met video’s gemaakt vanuit verschillende hoeken krijg je ook toegang tot duizenden ProTabs gemaakt door GitaarTabs.nl. Dit zijn video’s die begeleid worden met gitaartabs. Een soort notenschrift dat voor iedereen te begrijpen is.

Tussen deze ProTabs zijn allerlei verschillende nummers te vinden uit allerlei verschillende genres. Van ouderwetse Rock ’n Roll tot de huidige Top40 muziek, van Davina Michelle tot aan Metallica. Er zit absoluut muziek tussen die jij mooi vindt. Op deze leuke, interactieve manier kun jij straks met een goede basis jouw favoriete muziek leren spelen.

De eerste maand voor €1,-

Dit vind ik nog het grootste voordeel van deze training. Je kunt het de eerste maand voor slechts €1,- proberen. Zo heb je een maand de tijd om te kijken of het wat voor je is. Maar als je echt gitaar wilt leren spelen dan zul je merken dat dit wel wat voor je is. Met deze training leer je een goede basis van het gitaar spelen om daarna jouw niveau elke dag een beetje beter te krijgen.

Gitaartabs.nl - Leer gitaar spelen voor een prikkie

Vandaag nog beginnen met gitaar spelen?

Met deze training leer je gegarandeerd gitaar spelen en ontvang je heel veel gitaartabs van de mooiste en meest recente nummers. Nu de eerste maand voor slechts €1,00 en dagelijks opzegbaar!

Klik hier en begin direct!
Leon
Ik ben een web developer die gek is op affiliate marketing. Voornamelijk bezig met ontwikkeling van mijn eigen producten en diensten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.