Vind inspiratie en motivatie bij de grootsten

Soms hebben we allemaal wel eens een stukje inspiratie of motivatie nodig. Je bent bezig met gitaar spelen en het gaat allemaal niet helemaal zoals jij gepland had. Op deze pagina lichten wij de grootste artiesten uit. Van metalbands tot sologitaristen. Van rockbands tot jazzartiesten. Deze pagina gaan we constant aanvullen met de mooie en indringende succesverhalen van de beste artiesten op deze planeet. Zodat jij weer de motivatie en inspiratie hebt om ook van jouw gitaarcarrière een daverend succes te maken!

Metallica: De keizers van de Trashmetal

Binnen het genre “Metal” zijn er natuurlijk tientallen verschillende richtingen. Van Death Metal tot aan Nu-Metal tot aan Trashmetal. Het laatstgenoemde, de Trashmetal, is eind jaren 70 en begin jaren 80 op komen zetten. Een compleet nieuwe manier van muziek maken werd bekend gemaakt aan de wereld. In eerste instantie werd het door weinig mensen omarmd maar onder andere de band Metallica wist dit genre groot te maken. Vind daarom in de link hieronder mijn eigen blogbericht over Metallica, en zijn harde weg naar de wereldtop van de Trashmetal. In 1991 wist deze band zich onsterfelijk te maken tijdens een optreden in Moskou voor meer dan 1.000.000 toeschouwers.

Koen Snoek - Leer gitaar spelen in 22 lessen!

Gitaar spelen als een echte PRO?

Met de online videocursus ‘Gitaar spelen in 22 lessen’ hoor je binnen no-time resultaat!

Breng mij naar de gratis proeflessen!
Leon
Ik ben een web developer die gek is op affiliate marketing. Voornamelijk bezig met ontwikkeling van mijn eigen producten en diensten.