Click-on statief

Een Click-on statief is ook een hele leuke en mooie manier van jouw gitaar veilig opbergen op een statief. Een click-on statief is een manier van opbergen die afwijkt ten opzicht van velen andere statieven en dat maakt hem ook zo bijzonder.

Zeer compact

Als je dacht dat de kleine A-vormige statieven al compact waren dan zijn de Click-on statieven nog veel compacter. Wanneer je jouw gitaar op dit Click-on statief bevestigd zie je het statief al bijna niet meer. Door zijn compactheid is hij heel eenvoudig mee te nemen in jouw gitaartas/koffer.

De gitaar wordt met de achterkant in dit statief bevestigd. De plek waar jij normaal jouw gitaarband bevestigd, wordt stevig vastgeklemd in het statief. Meestal is zon statief voorzien van 4 verstelbaar pootjes en zijn ze zo ontworpen dat jouw gitaar niet kan beschadigen.

Elegante uitstraling

Daarnaast heeft dit kleine maar compacte statief een elegante uitstraling. Wanneer de gitaar er op gezet wordt zie je duidelijk de hoek van ongeveer 5º waardoor de gitaar heel iets achterover helt.

Dit om er voor te zorgen dat de gitaar stevig staat en niet om kan vallen. Zo kun je op een hele elegante manier jouw gitaar in de woonkamer op dit kleine en compacte statief showen.

Koen Snoek - Leer gitaar spelen in 22 lessen!

Gitaar spelen als een echte PRO?

Met de online videocursus ‘Gitaar spelen in 22 lessen’ hoor je binnen no-time resultaat!

Breng mij naar de gratis proeflessen!
Leon
Ik ben een web developer die gek is op affiliate marketing. Voornamelijk bezig met ontwikkeling van mijn eigen producten en diensten.