Boekenplank

Vind hier indringende verhalen over gitaristen en over alles dat met gitaar spelen te maken heeft!

Ben je opzoek naar inspiratie? Lees je graag verhalen over de beste gitaristen en bands van deze wereld? Of zoek je wat naslagwerk? Vind hier op onze boekenplank allerlei verschillende boeken waarvan je er een aantal gelezen moet hebben! Het lezen van een goed succesverhaal motiveert toch altijd weer om zelf ook meer te kunnen en om door te gaan.

Ook zijn we bezig met het bekijken en verzamelen van boeken en e-books die je kunt gebruiken als naslagwerk. Weet je even niet meer hoe het moet? Wil je eventjes snel wat terugkijken? Dan is het altijd handig om wat naslagwerk bij de hand te hebben. Helemaal als beginners komt het regelmatig voor dat je eventjes terug moet kijken.

Deze boekenplank wordt voortdurend aangevuld met de leukste en de meest leerzame boeken!

Indringende biografieën

De weg naar de top is voor veel artiesten een weg met vallen en opstaan. Naast de enorme successen die velen behaald hebben waren er ook duistere periodes in hun carrière. Drugs -en alcoholverslavingen overschaduwden regelmatig de artiesten en zijn band. Meestal vonden ze de weg naar boven weer maar een enkeling heeft zijn artiestenleven, op jonge leeftijd moeten bekopen met de dood. De 4 boeken die wij hieronder geselecteerd hebben geven 4 indringende verhalen van 4 compleet verschillende artiesten die 1 ding gemeen hadden. Een zware weg naar de top met vele duistere momenten waarvan 1 artiest het helaas met de dood heeft moeten bekopen.

So Let it be Written
Johnny Cash: De complete biografie
Eric Clapton
Heavier than Heaven
When Giants Walked the Earth
Metallica

Populaire cursusboeken voor beginners

Als beginnend gitarist komt er natuurlijk heel veel informatie op je af. Om dit allemaal te moeten onthouden kan een beste kluif zijn. Daarom zijn we begonnen met het verzamelen van nuttig naslagwerk voor de beginnende gitarist. Wil je even snel terug kijken hoe dat ene akkoord ook al weer gespeeld wordt? Altijd handig als je dan wat naslagwerk bij de hand hebt om het terug te kijken.

Leer gitaar spelen – Beginners gitaarboek

Little Black Songbook serie

De Little Black Songbook is een hele reeks van aantal boeken die uitgebracht is. Deze met het doel om jouw te voorzien van eenvoudige informatie voor de gitaar van verschillende artiesten. Met deze kleine, handzame boekjes heb je alle informatie bij de hand om de muziek van deze artiesten te leren spelen. De komende tijd zullen we meerdere van deze boeken gaan bekijken en beoordelen.

The Little Black Songbook: Ed Sheeran
Gitaartabs.nl - Leer gitaar spelen voor een prikkie

GitaarTabs – Leer gitaar spelen voor een prikkie!

Wil jij graag gitaar leren spelen maar wil je niet investeren in dure gitaar lessen? Klik op onderstaande knop om voor €4,95 met de lessen van GitaarTabs te beginnen!

bekijk deze aanbieding!
Leon
Ik ben een web developer die gek is op affiliate marketing. Voornamelijk bezig met ontwikkeling van mijn eigen producten en diensten.