Grand Concert

Wanneer we spreken over een Grand Concert gitaar dan praten we over het formaat van de klankkast. Wanneer een gitaar uitgerust is met een Grand-Concert klankkast, dan heb je relatief gezien een behoorlijk grote klankkast. De Grand Concert klankkast is aanzienlijk groter dan een Concert klankkast.

Doordat de Grand Concert klankkast een grote inhoud heeft wordt het geluid ook meer versterkt. Het gevolg hiervan is dat een gitaar met een Grand Concert klankkast van zichzelf aanzienlijk meer volume maakt.

Regelmatig wordt gedacht dat Grand Concert gitaren heel erg duur zijn. Ze zijn natuurlijk ook voor hele dure aanschafprijzen te krijgen maar ook vind je ze in het goedkopere segment. Hierdoor ben jij ook als beginner in staat om een Grand-Concert gitaar te bespelen. Onder andere Ibanez heeft met de PC12MH-OPN akoestische Western gitaar een Grand Concert betaalbaar gemaakt.

Gitaartabs.nl - Leer gitaar spelen voor een prikkie

GitaarTabs – Leer gitaar spelen voor een prikkie!

Wil jij graag gitaar leren spelen maar wil je niet investeren in dure gitaar lessen? Klik op onderstaande knop om voor €4,95 met de lessen van GitaarTabs te beginnen!

bekijk deze aanbieding!
Leon
Ik ben een web developer die gek is op affiliate marketing. Voornamelijk bezig met ontwikkeling van mijn eigen producten en diensten.