Reviews

Vind hier reviews van GitaarVermaak over allerlei product die wij beoordeelt hebben!

Wij van GitaarVermaak.nl willen jouw graag goed informeren en vooral voorzien van het beste materiaal zodat jouw gitaarcarrière een groot succes wordt straks. Daarom maken wij zo nu dan een review. De ene keer gaat het over een online gitaarles, de ander keer over gitaren voor beginners. Met deze reviews willen jou er van verzekeren dat jij waar voor je geld krijgt en binnenkort ook echt gitaar kunt spelen.

Deze pagina wordt voortdurend aangevuld met nieuwe reviews. Kom regelmatig een kijkje nemen naar onze nieuwste reviews!

Akoestische gitaar

Akoestische gitaar kopen voor beginners

Zoals je wellicht al gelezen hebt zijn wij van mening dat je moet beginnen met een akoestische Western gitaar. Omdat jij als beginner ook al moet investeren in gitaarlessen willen we jou een aantal akoestische Western gitaren laten zien die binnen ieder beginnersbudget passen. Klik gauw op de link hieronder en vind de Western gitaren waarmee start van jouw gitaarcarrière gegarandeerd een succes wordt.

Gitaarlessen van Koen

Gitaarles van Koen: De meest complete online gitaarles?

1 van de onlinegitaarlessen die wij aanbieden en beoordeeld hebben is de Gitaarles van Koen. Men zegt dat dit de meest complete online gitaarles is de aangeboden wordt. Wij hebben deze online gitaarles bekeken en beoordeeld. Wil je weten hoe wij deze online gitaarles beoordeeld hebben? Klik dan op onderstaande link, in dit bericht behandelen en beoordelen wij deze online gitaarles heel uitgebreid.

Draagbare mini versterker

Draagbare mini versterkers. Een hele leuke ontwikkeling van de afgelopen jaren. Door de steeds beter wordende techniek kunnen gitaarversterkers steeds kleiner gemaakt worden. Ze zijn er zelf al op batterijen zodat je nooit meer afhankelijk bent van netstroom. Wil je hier meer over weten? Vind dan in onderstaande link onze review hierover.

Sinterklaas en kerst liedjes

Naast de beginnerscursus die Koen Snoek van “Gitaarles van Koen” gemaakt heeft, heeft hij ook een online gitaartraining ontwikkeld en opgenomen speciaal voor de feestdagen. De leukste Sinterklaas en kerstliedjes voor de gitaar. Speel de leukste melodieën en laat de kinderen of kleinkinderen meezingen.

mooiste gitaarstandaard kopen

De mooiste gitaarstandaarden

Ben je op zoek naar een gitaarstandaard om jouw prachtige instrument veilig op te bergen? Of het nu een muursteun is of een statief met halsondersteuning, alles is mogelijk tegenwoordig. Daarom hebben wij van GitaarVermaak een review geschreven nadat we een aantal standaarden bekeken hebben. Lees deze snel en vind de gitaarstandaard die bij jou past.

Beginners Gitaarboek (E. Kluitenberg)

Dit is een boek dat alleen als e-book versie uitgebracht is door auteur en gitarist E. Kluitenberg. Doordat het e-book uitgebracht is als e-book formaat is hij qua aanschaf erg goedkoop. Desondanks is het toch fijn om te weten of je iets koop waar je wat aan hebt. Wij hebben dit boek gekocht, gelezen en beoordeeld en er een review over geschreven. Geeft dit boek echt dat wat men zegt?

Fender CD 60s All Mahogany Akoestische Western Gitaar

Veel meer dan een beginners gitaar. Een gitaar die jaren mee kan, ook wanneer jouw niveau beter is dan dat van een beginner. En dat terwijl deze gitaar voor een hele leuke prijs te koop is. Wij hebben hebben alle bijzonderheden van deze gitaar verzameld in een blogbericht. Lees onze review hierover en ontdek wat deze gitaar van Fender zo bijzonder maakt.

Boss TU-30 Tuner-Metronoom

Dit apparaat is eigenlijk onmisbaar in de gear van elke gitarist. Dit compacte apparaat is niet alleen een stemapparaat maar ook nog eens een metronoom. Zo breng je wanneer je maar wilt je snaren op de goede toon en met de metronoom kun je jouw ritme oefeningen doen. Klik op de knop hieronder en vind onze review over TU-30, die wijzelf ook in ons bezit hebben.

Ibanez PC12MH-OPN Akoestische Western Gitaar

Deze gitaar wordt vaak geschaard in het rijtje met beginners gitaren. Wanneer we deze gitaar een beginnersgitaar noemen dan doen we deze gitaar toch echt wel een beetje te kort. Daarom hebben we deze gitaar voor jou goed bekeken en hebben we beschreven wat deze gitaar nu echt anders maakt dan anderen. Waarom is deze gitaar eigenlijk geen beginnersgitaar? Lees het in onze review.

Johnny Brook elektrische gitaar starterset

Voor wanneer je in 1 keer klaar wilt zijn en meteen wilt beginnen met gitaar spelen. Dit setje is voorzien van alles dat je nodig hebt om de elektrische gitaar te gaan bespelen. Dit leuke, betaalbare setje hebben we even onder loep genomen en er een review over geschreven voor jou. Klik op de knop hieronder en vind deze meer dan complete starterset.

Leon
Ik ben een web developer die gek is op affiliate marketing. Voornamelijk bezig met ontwikkeling van mijn eigen producten en diensten.