Podcasts

Vind hier elke week weer een nieuwe podcast. We blijven deze pagina elke constant aanvullen met de nieuwste, leukste en meest interessante podcasts van GitaarVermaak.nl. Neem elke week een kijkje hier beluister de nieuwste podcasts. Abonneer ons YouTube-kanaal en mis geen één podcast of video meer.

GitaarVermaak.nl Podcast #3: Het plectrum, een dom stukje plastic?

Dit wordt vaak gedacht door velen. Daarom leggen we in onze derde podcast uit waarom dit niet het geval is. Het is maar een klein, statisch dingetje maar het draagt een hoop bij aan de klank van jouw gitaar.


GitaarVermaak.nl Podcast #2: Start met de juiste basis

In deze tweede podcast gaan we het hebben over de juiste basis. Niets is belangrijker dan het starten met de juiste basis. In onze tweede podcast vertellen we jou hier alles over


GitaarVermaak.nl Podcast #1: Wie zijn wij?

Onze allereerste podcast. GitaarVermaak.nl Podcast #1: Wie zijn wij? Luister onze podcast en je zult weten wie wij zijn, wat we doen en waar we naartoe willen met onze website.

Koen Snoek - Leer gitaar spelen in 22 lessen!

Snel en goedkoop gitaar leren spelen?

Met de videocursus ‘Leer gitaar spelen in 22 lessen’ hoor je binnen no-time resultaat!

Begin direct met €70 korting!
Timo van Dijk
Muziek, en dan met name gitaar spelen is mijn grote passie! Van het spelen in mijn eigen bandje tot het lesgeven aan beginnende gitaristen, mijn hele leven draait om de gitaar. Op GitaarVermaak.nl deel ik de kennis en ervaringen die ik in de afgelopen 14 jaar als gitarist heb opgedaan. Zo weet jij precies hoe en met welk materiaal je moet beginnen, leer je hoe je jouw gitaar moet onderhouden en krijg je veel achtergrond informatie over de beste gitaristen en de nieuwste equipment!