Onderhoud & Schoonmaken

Schoonmaken en onderhouden. Dit is een heel belangrijk punt om jouw gitaar zo lang mogelijk mooi te houden en zolang mogelijk plezier er van te hebben. Of je nu een iets goedkopere gitaar hebt of eentje uit het duurdere segment. Zorg ervoor dat je jouw gitaar goed schoon houdt en op tijd onderhoud pleegt.

Het wordt door sommige gitaristen nog wel eens vergeten, een onder geschoven kind. Het goed schoonmaken van de gitaar. Terwijl dit echt van vitaal belang is. Als je elke keer de gitaar goed schoonmaakt na een oefensessie of na een optreden dan zal hij veel langer mooi blijven. Elke onderdeel van gitaar heeft zijn eigen aandacht nodig. Van de klankkast tot de hals, van de frets tot de toets. Alle onderdelen zijn van natuurlijk producten gemaakt en reageren op factoren van buiten af. Warmte, vocht, beweging, het telt allemaal mee dus zorg er voor dat je jouw gitaar altijd goed schoonmaakt.

Kennisbankartikelen:

Andere artikelen:

Gitaartabs.nl - Leer gitaar spelen voor een prikkie

GitaarTabs – Leer gitaar spelen voor een prikkie!

Wil jij graag gitaar leren spelen maar wil je niet investeren in dure gitaar lessen? Klik op onderstaande knop om voor €4,95 met de lessen van GitaarTabs te beginnen!

bekijk deze aanbieding!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *