Bluetooth transmitter

Bluetooth, we kennen en gebruiken het allemaal. De geschiedenis van Bluetooth gaat zover terug als 1994. Toen werd de eerste radioverbinding via Bluetooth gelegd. Als consument raakten wij er bij betrokken toen mobiele telefoons uitgerust werden met deze techniek. Op deze manier konden we snel, makkelijk en gratis bestanden naar elkaar versturen.

Bluetooth is nu véél meer

Tegenwoordig is Bluetooth tot veel meer in staat dan dat. Bluetooth is ook niet meer weg te denken uit de geluidswereld. Onder andere de nieuwere gitaarversterkers kunnen uitgerust worden met Bluetooth. Op deze manier kun je heel eenvoudig en makkelijk draadloos gaan spelen. Het enige dat je moet doen is jouw gitaar koppelen met de versterker.

Via 6,3 mm Jack aansluiting

Het koppelen van jouw gitaar met de bluetooth versterker is te doen met een zogeheten Bluetooth transmitter. Dit is een heel klein apparaatje dat je in de 6,3 mm Jack plug stopt. Via een stukje software kun je deze koppelen met de jouw Bluetooth versterkerker en ben je in staat om draadloos te spelen.

Uiteraard hebben we niet allemaal een versterker met een bluetooth optie. Dus zijn er ook complete setjes te koop. Daarbij doe je de transmitter in de gitaar en de receiver in de versterker. Zo breng je ook een draadloze verbinding tot stand.

Gitaartabs.nl - Leer gitaar spelen voor een prikkie

GitaarTabs – Leer gitaar spelen voor een prikkie!

Wil jij graag gitaar leren spelen maar wil je niet investeren in dure gitaar lessen? Klik op onderstaande knop om voor €4,95 met de lessen van GitaarTabs te beginnen!

bekijk deze aanbieding!
Leon
Ik ben een web developer die gek is op affiliate marketing. Voornamelijk bezig met ontwikkeling van mijn eigen producten en diensten.