Straplocks

Straplocks zijn eigenlijk onmisbaar als je zuinig bent op jouw gitaar en je de gitaar hebt voorzien van een gitaarband. Straplock zorgen er voor dat jouw gitaarband niet meer los kan schieten van de gitaar en dit voorkomt dat jouw gitaar onnodig beschadigd doordat hij op de grond valt.

Straplocks zijn over het algemeen heel makkelijk te monteren zonder dat je jouw gitaar beschadigd. Je verwijderd de originele strapbuttons die gemonteerd zaten op jouw gitaar en op dezelfde plek monteer je de straplocks. Straplocks zijn er in heel veel verschillende soorten, maten, materialen en kleuren te krijgen. Dus het is niet alleen een extra veiligheid voor jouw gitaar, het kan visueel ook nog wat leuks toevoegen aan het uiterlijk van de gitaar.

Gitaartabs.nl - Leer gitaar spelen voor een prikkie

GitaarTabs – Leer gitaar spelen voor een prikkie!

Wil jij graag gitaar leren spelen maar wil je niet investeren in dure gitaar lessen? Klik op onderstaande knop om voor €4,95 met de lessen van GitaarTabs te beginnen!

bekijk deze aanbieding!
Leon
Ik ben een web developer die gek is op affiliate marketing. Voornamelijk bezig met ontwikkeling van mijn eigen producten en diensten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *