Humidifier

Een humidifier is een bevochtiger. Een humidifier wordt gebruik om er voor te zorgen dat de gitaar in het juist klimaat blijft. Omdat een gitaar gemaakt is van allemaal verschillende natuurlijke materialen “werkt” alles. Je krijgt dan vooral te maken met krimpen en uitzetten door temperatuurverschillen. Maar ook onder andere het hout van de gitaar kan gaan uitdrogen wanneer de luchtvochtigheid te laag is.

Vooral bij de ietwat duurdere gitaren is het verstandig om dan een humidifier bij in de tas te stoppen. Wanneer je deze bijvoorbeeld bij een akoestische gitaar tussen de snaren drukt dan kan hij prefect zijn werk doen, zo zijn humidifiers ook ontworpen. Hij zal dan de luchtvochtigheid in de tas onder controle houden waardoor het materiaal niet uitdroogt.

Gitaartabs.nl - Leer gitaar spelen voor een prikkie

GitaarTabs – Leer gitaar spelen voor een prikkie!

Wil jij graag gitaar leren spelen maar wil je niet investeren in dure gitaar lessen? Klik op onderstaande knop om voor €4,95 met de lessen van GitaarTabs te beginnen!

bekijk deze aanbieding!
Leon
Ik ben een web developer die gek is op affiliate marketing. Voornamelijk bezig met ontwikkeling van mijn eigen producten en diensten.