6.3 mm Jackplug

De 6.3 mm Jackplug zal voor de gemiddelde gitarist die een elektrisch gitaar bezit bekend in zijn oren klinken. De Jackplate die in de elektrisch gitaar zit is de vrouwelijke aansluitzijde van een 6.3 mm Jackplug. Afhankelijk van of je draadloos speelt of niet sluit je op deze Jackplate de kabel naar de versterker aan of de zender voor het draadloze systeem.

De 6.3 mm Jackplug wordt al decennia lang gebruik in de muziek wereld. Niet alleen bij elektrische gitaren zie je deze plug terug komen maar ook bij vele andere instrumenten en versterker installaties. Ondanks dat de 6.3 mm Jackplug al vele jaren oud is, is het nog steeds een stabiele en degelijke verbinding die het signaal van de gitaar naar de versterker begeleidt.

Zelf een zeer compacte draagbare mini gitaarversterker is uitgerust met deze relatief grote plug. Zo universeel zijn veel apparaten binnen de gitaarwereld.

Gitaartabs.nl - Leer gitaar spelen voor een prikkie

GitaarTabs – Leer gitaar spelen voor een prikkie!

Wil jij graag gitaar leren spelen maar wil je niet investeren in dure gitaar lessen? Klik op onderstaande knop om voor €4,95 met de lessen van GitaarTabs te beginnen!

bekijk deze aanbieding!
Timo van Dijk
Muziek, en dan met name gitaar spelen is mijn grote passie! Van het spelen in mijn eigen bandje tot het lesgeven aan beginnende gitaristen, mijn hele leven draait om de gitaar. Op GitaarVermaak.nl deel ik de kennis en ervaringen die ik in de afgelopen 14 jaar als gitarist heb opgedaan. Zo weet jij precies hoe en met welk materiaal je moet beginnen, leer je hoe je jouw gitaar moet onderhouden en krijg je veel achtergrond informatie over de beste gitaristen en de nieuwste equipment!