6.3 mm Jackplug

De 6.3 mm Jackplug zal voor de gemiddelde gitarist die een elektrisch gitaar bezit bekend in zijn oren klinken. De Jackplate die in de elektrisch gitaar zit is de vrouwelijke aansluitzijde van een 6.3 mm Jackplug. Afhankelijk van of je draadloos speelt of niet sluit je op deze Jackplate de kabel naar de versterker aan of de zender voor het draadloze systeem.

De 6.3 mm Jackplug wordt al decennia lang gebruik in de muziek wereld. Niet alleen bij elektrische gitaren zie je deze plug terug komen maar ook bij vele andere instrumenten en versterker installaties. Ondanks dat de 6.3 mm Jackplug al vele jaren oud is, is het nog steeds een stabiele en degelijke verbinding die het signaal van de gitaar naar de versterker begeleidt.

Zelf een zeer compacte draagbare mini gitaarversterker is uitgerust met deze relatief grote plug. Zo universeel zijn veel apparaten binnen de gitaarwereld.

Gitaartabs.nl - Leer gitaar spelen voor een prikkie

GitaarTabs – Leer gitaar spelen voor een prikkie!

Wil jij graag gitaar leren spelen maar wil je niet investeren in dure gitaar lessen? Klik op onderstaande knop om voor €4,95 met de lessen van GitaarTabs te beginnen!

bekijk deze aanbieding!
Leon
Ik ben een web developer die gek is op affiliate marketing. Voornamelijk bezig met ontwikkeling van mijn eigen producten en diensten.